Vinkje

Direct internetadres

“Ik moet voldoen aan de ANBI-publicatieplicht? Hoe doe ik dat precies?” In een paar muisklikken krijgt u via onze site uw eigen internetadres voor de Belastingdienst. Een kind kan de was doen.
Klik hier om u aan te melden, kies pakket 1.

Peil

Helpdesk

"Ik twijfel, wat wil de Belastingdienst precies? Hoe maak ik een goed jaarverslag? Kunt u mij helpen? Anbidienst helpt u dagelijks met al uw vragen en antwoorden.
Klik hier om u aan te melden, kies pakket 2.

Euro

Subsidiescan

"Ik ben op zoek naar middelen voor mijn nieuwe organisatie. Welke subsidies of giften zijn er voor mij?". Anbidienst.nl stuurt u een actuele jaarlijkse subsidiescan, gericht op uw organisatie.
Klik hier om u aan te melden, kies pakket 3.

Keuzemogelijkheden

1. Internetadres € 37,50 per jaar
 
2. Internetadres + helpdesk MEEST GEKOZEN! € 79,50 per jaar
 
3. Internetadres + helpdesk + subsidiescan € 196,50 per jaar

Klik op aanmelden om uw keuze te maken!

- Alle bedragen zijn inclusief btw, dus geen extra kosten.
- Altijd jaarlijks kosteloos en simpel opzegbaar.


Nieuwe aanmeldingen
Overstappen naar Anbidienst.nl?
Staan uw ANBI gegevens al op een andere website? Dan kunt u hier klikken voor informatie over het overstappen naar Anbidienst.nl

Anbidienst.nl is een internetplatform van Brands Fundraising & Consultancy. Wij helpen vanuit onze expertise en ervaring jaarlijks meer dan 500 kerken, stichtingen en verenigingen bij belasting gerelateerde zaken (ANBI, energiebelasting) en subsidies. Onze organisatie is aangesloten bij het Instituut Fondsenwerving en de BKU. U bent altijd welkom voor een gesprek op Het Spijk 18 te Urk. Zie ook: www.brandsfundraising.nl.